Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Amazon суттєво скорочує книжковий напрямок

Компанія Amazon, щоб скоротити загальні витрати, скорочує робочі місця у своєму книжковому напрямку Devices and Books.

Про це йдеться у листі співробітникам, надісланого від генерального директора Енді Джессі. Про це повідомило Читомо.

«Сьогодні я хочу поділитися інформацією про скорочення. Ми перебуваємо  всередині нашого щорічного перегляду операційного плану, під час якого ми розглядаємо кожен бізнес компанії та приймаємо рішення про те, що, на нашу думку, нам слід змінити», — написав він у листі. 

Лист надійшов після того, як компанія заморозила наймання працівників і оголосила про плани скоротити чисельність своєї робочої сили. 

Скорочення відбудуться наступного року: «На початку 2023 року рішення передадуть працівникам і організаціям, яких це стосується. Ми ще не визначили, на скількох людей це вплине».

Джессі зазначив, що на посаді генерального директора працює півтора року і це найскладніше рішення, що він приймав спільно з командою компанії. 

«Ми працюємо, щоб підтримати тих, хто постраждав, і намагаємося допомогти їм знайти нові ролі в командах; а у випадках, коли це неможливо, ми пропонуємо пакети, які включають виплату при розриві, тимчасові виплати медичного страхування та зовнішню підтримку працевлаштування», — додав він.

Нагадаємо, що Amazon Books запустили глобальну кампанію That Reading Feeling Awaits для популяризації читання.

Як відомо, на найбільший онлайн-магазин Amazon та п’ять великих американських видавців подали до суду через ймовірну домовленість у встановленні цін на електронні книжки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ