Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Американські медики провели у Львові 26 унікальних операцій

До Ратуші завітали американські медики, які провели у Львові 26 унікальних операцій. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з командою американських пластичних хірургів міжнародної медичної місії Face to Face. В межах місії у Львові, в одній з лікарень американські медики провели унікальні операції для відновлення обличчя з використанням кісток з ніг та з рук. За 7 днів команда провела 26 операцій різної складності.

Одна така операція займає близько 15 годин і допомагає не тільки відновити обличчя, а й повернути можливість нормально харчуватися та говорити.

Важливо, що ці надскладні операції були проведені спільно з місцевими медиками, щоб після подібних місій львівські хірурги могли робити їх самостійно.

Крім того, в межах місії Face to Face, команда задонатила лікарні устаткування для стерилізації і операцій, хірургічні інструменти та розхідні матеріали.

У ході зустрічі міський голова Львова Андрій Садовий презентував американським пластичним хірургам проєкт людяності НЕЗЛАМНІ.

Довідка

Face to Face –  проєкт з організації місій американських пластичних та реконструктивних хірургів обличчя, в межах якого надаватимуться безкоштовні операції військовим та цивільним жертвам війни. Ця гуманітарна програма створена у співпраці з American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (AAFPRS), та організаціями Razom for Ukraine та INgenius.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ