Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Andreas Moskin та «Голоси дітей» створили благодійні хустини з дитячими малюнками

1/3
Колекцію хустинок з дитячими малюнками створили Благодійний фонд «Голоси дітей» та український бренд чоловічого одягу Andreas Moskin.

Співавторами стали Марія, Тимур, Вероніка, Аня, Павло та Гриша, які вимушено залишили домівки через російську війну.  

«Повітряні кульки — це свято. Я їх дуже люблю. Я дуже чекаю свята перемоги. Коли зустрінуся з друзями, то кожному подарую кульки кольорів, як наш прапор. Ми будемо запускати їх у небо», — сказала 6-річна Вероніка з Харківщини, авторка малюнку. 

Щодня до фонду «Голоси дітей» надходить близько 600 нових запитів від батьків та дітей про психологічну допомогу. 

«Це сім’ї, які пережили окупацію, змушено виїхали зі своїх міст і сіл, чули вибухи ракет та пережили складний досвід війни. Для кожної із цих родин важливо надати фахову психологічну допомогу. Близько 100 наших психологів по всій країні допомагають дітям і їхнім батькам пережити війну та жити нормальним життям, наскільки це можливо», — зазначила голова правління фонду і правозахисниця Олена Розвадовська. 

У межах благодійного проєкту виготовили 250 хустин. 50 % з продажу кожної передадуть «Голосам дітей» на психологічну підтримку дітей. 

«Наша співпраця з фондом та їхніми співзасновниками Оленою та Азадом почалась ще під час підготовки до церемонії “Оскар”, коли ми підбирали костюм другому режисеру фільму “Будинок зі скалок”. Фонд був партнером зйомок кінострічки про дітей-сиріт з Лисичанська, яку номінували на “Найкращий документальний фільм”. Тоді й народилася ідея для благодійного проєкту з хустинами, на яких зображені дитячі малюнки — їхні мрії, бажання, надії. Для нас дуже важливо підтримувати українських дітей, які щодня зіштовхуються з викликами і труднощами війни», — поділилися засновники бренду Андрій Моськін та Андреас Білоус. 

Придбати хустину та допомогти українським дітям пережити наслідки війни можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ