Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Білоус куруватиме 5 комісій Львівської облради

Перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус займатиметься гуманітарними питаннями, тим часом заступник голови облради Володимир Гірняк відповідатиме за соціально-економічний напрямок, повідомила прес-служба Львівської облради.

Зокрема, Андрій Білоус куруватиме 5 комісій обласної ради. Йдеться про комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації, з питань паливно-енергетичного комплексу, транспорту, перевезень та зв'язку, з питань євроінтеграції, дерегуляції, зовнішньоекономічної діяльності, транскордонного співробітництва, агропромислового комплексу та зв'язків з українцями за кордоном, з питань освіти і науки, з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації.

У свою чергу Володимир Гірняк відповідатиме за такі комісії:  з  питань охорони здоров'я, материнства, соціального захисту,  молодіжної політики, фізичної культури та спорту, з питань законності, правоохоронної діяльності, дотримання прав людини та військових проблем, з питань  дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин,  адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури, з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики, з питань комунального майна та приватизації

Розділили заступники і свої обов’язки по районах області. Так, Андрій Білоус відповідатиме за Золочівський Старосамбірський, Стрийський, Яворівський,  Дрогобицький, Сколівський райони.

Володимир Гірняк залишив за собою Кам’янко-Бузький, Перемишлянський, Жидачівський, Мостиський, Пустомитівський, Сокальський, Жовківський райони.

Нагадаємо, у середу, 5 квітня, під час позачергової сесії Львівської обласної ради депутати проголосували про обрання першим заступником голови обласної ради Андрія Білоуса.           

Це рішення шляхом таємного голосування підтримали 55 обласних обранців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ