Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Андрій Кокотюха завершив роботу над черговою частиною циклу романів “Вигнанець”

На своїй Facebook сторінці письменник Андрій Кокотюха анонсував продовження серії романів “Вигнанець” та закликав українців не панікувати.
Андрій Кокотюха

“Карантин звичайно трохи обмежує коло мого спілкування, але не заважає працювати так, як я працював завжди. Я автор книжок, сценаріїв, і я працював і сподіваюсь буду працювати віддалено.  

Цими днями я закінчив 4 частину з циклу  “Вигнанець”. Книга називається “Вигнанець і грішниця”. Я сподіваюся, що вона так само як і “Вигнанець і перевертень” вийде цього року. Я розумію всі проблеми, які карантин створює не тільки нашій країні, а всьому світу. 

Підозрюю, що  книжкові фестивалі будуть перенесені, але я точно знаю, що на цих фестивалях будуть і мої книжки. Над цим я зараз і працюю і бажаю всім дочекатися, що пройдуть ці важкі часи. Не панікуйте і робіть те, що ви звикли робити”, - розповів у своєму відеозвернені  до читачів Андрій Кокотюха. 

Нагадаємо, минулого року у  видавництві Vivat вже вийшли друком  перші частини циклу «Вигнанець». Це 
«Вигнанець і чорна вдова» та «Вигнанець і навчена відьма».

Нагадаємо, на «Українському радіо» завершили запис четвертого ретродетективу з «Львівського циклу» Андрія Кокотюхи — «Різник із Городоцької».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ