Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Садовий продовжує виправляти помилки урбаністів ЛМР

Як сьогодні повідомив Андрій Садовий в ефірі на радіо Львівська хвиля, на вулиці Стрийській скасують виділену смугу для громадського транспорту.
Затори на вул. Стрийській. Фото Варта 1.

"По цьому кейсу все дуже просто. Працівний районної адміністрації взяв це і зробив. Коли це виявили, то сказали, що це глупота і з нього вирахують гроші на фарбу яка була потрачена. Колись було таке рішення. Ми ж аналізуємо поточну ситуацію. Якби зі мною консультувалися, я б цього ніколи не дозволив бо це не правильно в сьогоднішньому часі, і приклад вул. Липинського це показав", - зокрема зазначив Садовий.

Також міський голова зазначив, що на даний час більше виділених смуг у Львові робити не потрібно.

"Дай Бог, ми візьмемо більшу кількість громадського транспорту, і взагалі запустимо роботу по області. Треба мати баланс", - додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, минулого тижня виділена смуга ГТ на вулиці Стрийській спричинила транспортний колапс у даному районі міста.  Дорога перетворилася на суцільний корок.

Це вже не перше рішення міського голови Львова в якому йому прийшлось виправляти рішення своїх підлеглих. Подібна ситуація була і на вулиці Липинського. В результаті численних звернень смугу скасували, на час карантину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ