Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий заявляє про загрозу реваншу „кучмістів”

Андрій Садовий виступив сьогодні із заявою з приводу ситуації в Україні і у Львові зокрема. ”Ми маємо справу з чиновницько-номенклатурним заколотом. Люди, які, прикриваючись патріотичними гаслами і знаменами безжалісно розкрадали та руйнували Львів, хочуть робити це вічно і обрали свого” – з такою заявою виступив учора, 7 лютого,  кандидат на посаду міського голови Львова, член партії Народний Союз ”Наша Україна” Андрій Садовий. Про це повідомила прес-служба Андрія Садового.
Раніше, попри підтримку Андрія Садового пропрезидентською партією ”Наша Україна”, кандидатом від блоку висунули ”рухівця” Василя Куйбіду. Поруч з тим, Садовий вкотре закликав до єдності усі демократичні сили – ”Нашу Україну”, БЮТ, ”Пору-ПРП” та Блок Костенка-Плюща - з метою недопущення реваншу ”кучмістів” на виборах доВерховної Ради.
Садовий закликав усіх львів’ян згуртуватись проти тих, хто ”за 15 років керування містом,  довів його до зубожіння, а корупцією та зневагою до людини розігнав з міста фахових і мудрих людей, зробив його непривабливим для інвесторів. Громадяни Львова мають стати господарями міста”, – заявив Андрій Садовий.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ