Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ангели з нами: Зірка серіалу "Надприроднє" Міша Коллінз приїхав до України

Фото - United24
Фото - United24
Фото - United24
Фото - United24
Фото - United24
Фото - United24
1/3
Американський актор Міша Коллінз, зірка серіалу "Надприродне", приїхав до Києва залізницею.

Про це повідомляють у телеграм-каналі "Укрзалізниці".

"Цим візитом актор демонструє підтримку України та українців, а залізничники завжди раді вітати на борту наших рейсів тих, кого не лякають щоденні атаки ворогів на столицю", - йдеться в повідомленні.

Повідомлення проілюстровано фотографіями Коллінза на пероні головної залізничної станції української столиці та на тлі будівлі вокзалу "Київ-Пасажирський". 

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення американський актор висловив позицію на користь України. У своїх соцмережах актор всяко демонструє підтримку, зокрема з акторами серіалу розгортав прапор, а також актор привітав Київ з Днем міста, опублікувавши відео про столицю України та написавши українською – "Як тебе не любити, Києве мій".

Як повідомляється на урядовій платформі UNITED24, Коллінз має українське коріння, його предки – з Київської області. До речі, в коледжі знаменитість вивчав українську історію та політику. До повномасштабної війни зірка Голлівуду вже приїжджав до України.

Реакція українських фанатів на поїздку до України не змусила чекати. У коментарях люди висловлюють подяку за підтримку українського народу та називають його "ангелом, що прибув до України". Це свого роду відсилка до ролі у телесеріалі "Надприроднє", де актор зіграв могутнього ангела Кастіеля, що попри "небесні заборони" допомагав головним героям, рятуючи їхні життя. 

"Ангели з нами", "Кастіель прийшов позбавити нас від російських демонів" пишуть у коментарях. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ