Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Антін Мухарський презентує у Львові свій новий роман “I AM NOT RUSSIA”

У вересні Антін Мухарський презентує у Львові на запрошення Палацу Потоцьких з 19 по 22 вересня свій новий роман “I AM NOT RUSSIA”. На численні прохання глядачів і слухачів, разом із Орестом Лютим приїде гурт “Сталін унд Гітлер, унд Путлєр капут”! з програмою "УСЕ".

Вони виступають всюди, де живуть і борються за наше майбуття українські патріоти — на барикадах, в окопах, госпіталях, концертних залах та закритих приватних заходах, вхід на які людям із слабкими нервами заборонений.

Антін Мухарський

Чоловічий, неполіткоректний, антифеміністичний роман “I AM NOT RUSSIA” ставить під сумнів основні цінності сучасної демократії. Окрім того, він містить сексистські, расистські, антифеміністичні вислови та думки, які неприпустимі в цивілізованому суспільстві та наче розпалює міжнаціональну, міжконфесійну, расову та гендерну ворожнечу. Цю книгу не бажано читати людям із ознаками політичної, феміністичної, та лівацької шизофренії, людям, одержимим дияволом та почуттям гіпертрофованої толерантності, політкоректності, православним фундаменталістам та адептам мультикультуралізму, людям із браком освіти, інтелекту, совковим дебілам, вагітним жінкам. КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО читати цей твір людям без почуття гумору!

Довідка:

Антін Мухарський (також відомий під псевдонімом Орест Лютий)

─ письменник, актор, телеведучий. Автор музичного проекту «Лагідна та сувора українізація». Засновник мистецької платформи «Український культурний фронт», автор культової програми «Зелена лампа», а також альманахів «Жлобологія» (дослідження природи сучасного хама), «Майдан. (Р)еволюція духу» (народження української неогероїки) та «Національна ідея модерної України» (українська футурологія).

Зараз знаходиться у вимушеній еміграції.

I AM NOT RUSSIA

Анотація роману:

"Цей роман я писав понад 20 років. Перші нотатки з’явилися ще у 1997-му, коли я задумав описати пригоди акторів київської театральної трупи «Золоті ворота» на фестивалі в Единбурзі. Вони вийшли окремою книгою «Попса для еліти» у 2003-му. Але останні роки мене не полишала думка, що ті нариси можна розгорнути у щось більш епічне й веселе. І от маємо, справжній РОМАН ПРО ДИЯВОЛА))). Ця книга писалася і в турецькій Анталії, і в грецьких Афінах, а ще трохи у Нью-Йорку, Торонто, Нью-Джерсі та Сан-Франциско, де тільки доля мене не носила останнім часом. Текст за жанром можна охарактеризувати як «націоналістично-містичний», або «антисоросовський», чи «правий роман». Він буде цікавий тим, хто хоч раз замислювався над питанням: ким задумувався і як конструювався той лівацький, глобалістичний світ, в якому ми опинилися після розпаду СРСР? Звичайно в ньому присутня «історія кохання», детективна лінія, купа реальних автобіографічних історій, ну і карколомний мікс містики, націоналістичної люті та чорного гумору. Але передусім мені дуже хотілося, щоб ця книга вийшла веселою і легкою для читання, в якій українці часом жахнуться із себе, часом посміються над собою, часом пустять сльозу над своїми бідами, а часом спроможуться на вчинок, гідний героїв давніх епосів. Сподіваюся, у мене вийшло. Принаймні я дуже старався)))".

З лютим мистецьким натхненням,
Антін Мухарський


Заходи у Львові:

20.09 о 19:00 - пивна вечірка-презентація роману I AM NOT RUSSIA у "Хмільному домі Роберта Домса".
22.09 о 20:00 - концерт Ореста Лютого у клубі Picasso.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ