Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шоумен Мухарський попросить політичного притулку в Європі

Український актор і шоумен Антін Мухарський повідомив, що залишив Україну і має намір просити політичного притулку в одній з країн Європи. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Свій від'їзд він пояснив фінансовими претензіями від колишньої дружини, телеведучої Сніжани Єгорової. У них троє спільних дітей. Мухарський, згідно зі шлюбним контрактом, повинен виплачувати на їх утримання $3 тис. щомісяця.

За його словами, у контракті також був пункт про можливість перегляду суми, якщо зміниться його матеріальне становище. У 2014 році Мухарський став заробляти менше, але колишня дружина не погодилася зменшити суму аліментів.

"20 травня 2014 року я звернувся в Оболонський районний суд з первісним позовом про перегляд суми аліментів, зазначеної в контракті, та визначення порядку побачень з дітьми. Але цей позов досі не розглянуто", - стверджує Мухарський.

Рішення виїхати з України він прийняв після затвердження закону про посилення відповідальності неплатників аліментів і після того, як він став "головним злісним неплатником".

Нагадаємо: у січні 2018 року стало відомо, що майно Мухарського заарештували через заборгованість 400 тис. грн аліментів.

У грудні 2017 року Мухарський прийшов в Оболонський районний суд, який повинен був розглядати позов, в одній білизні, а в будівлі суду роздягнувся догола в знак протесту.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ