Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Антон Нікулін провів зустріч з представниками громадських спортивних організацій

Сьогодні, 5 лютого, у приміщенні Шевченківської Районної Адміністрації відбулася зустріч представників спортивних громадських організацій з начальником управління спорту ЛМР Антоном Нікуліним.

Під час зустрічі Антон Нікулін розповів про усі тонкощі співпраці спортивних громадських організацій з управлінням спорту ЛМР, а саме співпраці за Програмами «Співфінансування спортивних заходів» та «Відкриті Кубки Львова» (Lviv Open Cups).

В ході розмови Антон Нікулін наголосив на тому як саме мають бути організовані ці заходи і скільки коштів на них можуть бути виділені з бюджету управління спорту ЛМР. Для прикладу, згідно ухвали на «Відкриті Кубки Львова» для організацій, які проводитимуть змагання вперше, може бути виділено 100 тисяч гривень. Для організацій, які мають досвід проведення «Відкритих кубків Львова», розмір фінансової підтримки визначатиметься рішенням конкурсної комісії.

Антон Нікулін також наголосив на тому, що однією з головних вимог на «Відкритих Кубках Львова» є міжнародне представництво.

Нагадаємо, цього року на Програму «Співфінансування» спортивних заходів було виділено 4 мільйони 100 тисяч гривень, а на Програму «Відкриті Кубки Львова» - 7 мільйонів 264 тисячі 900 гривень.

Конкурси за обома програмами управління спорту ЛМР проводитиме до 24 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ