Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Antonio Gomez Cruz! З єдиним концертом у Львові «LATINA GRAN FIESTA»

Кращі хіти Hulio Iglesias, Enrique Iglesias, Rikki Martin, Mark Antony та інших легенд! Музика в стилі Salca, Bachata, Latin Pop, Bolero, Bossa Nova та ін!!

Яскравий і талановитий співак з Домініканської республіки - Антоніо Гомез Круз. Цей виконавець з неповторним голосом вже завоював серця шанувальників латиноамериканської танцювальної і клубної музики. Його феєричний виступ на шоу "Голос Країни" підкорив серця усіх членів журі та мільйонів глядачів у всій країні. У 2015 році Тоні зібрав Remol's Cover band - колектив досвідчених віртуозних музикантів. Їх мета - виконувати улюблені хіти для шанувальників найвідоміших сучасних хітів у стилі латино-поп, боса нова, боса джаз, бачата, реггетон, джаз.

У репертуарі Remol's Cover band - найвідоміші пісні світових зірок і зірок латиноамериканської музики, композиції, які перемагали в конкурсах, преміях, хіт-парадах. В цьому році робота в якості запрошеної зірки в мегапопулярной передачі "Танці з зірками". Тоні Ремоль (творчий псевдонім) не просто виконує пісні, а ділиться рідною культурою, в якій народився і виріс. Виконувати цю музику він навчився у себе на батьківщині, беручи уроки вокалу у Ентоні Сантоса (Antony Santos) - відомого в Латинській Америці бачатеро (виконавець народної музики Домініканської республіки). Це створює оригінальну і неповторну подачу на виступі Remol's Cover band. Зовсім недавно Антоніо і його команда стали хедлайнерами Дня міста в Мелітополі, де «запалили» 30 тисяч містян. 

Не пропустіть!!! 13 травня, неділю, у клубі MALEVICH - LATINA GRAN FIESTA!! Латина як вона є! Початок концерту о 19:00! Живий звук!

Більше наживо – уже 13 травня, 19.00 год, нічний клуб Malevich! Latina Gran Fiesta нова програма від Antonio Gomez Cruz!

Квитки тут: http://gastroli.ua/events/11993 

Подія на Фб: https://www.facebook.com/events/332728440464648/permalink/336863506717808/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ