Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Апеляційний суд поставив крапку в справі топ-хабарника

Апеляційний суд Львівської області не задовольнив позов екс-замдиректора «Західукргеології» Ігоря Михайловського до ДП НАК «Надра України» «Західукргеологія» про поновлення на роботі та оплату за час вимушеного прогулу.

"Апеляційну скаргу Михайловського залишено без задоволення, а рішення першої інстанції залишено без змін. Зазначу, що рішення апеляційного суду набирає законної сили з моменту проголошення", - зазначив в коментарі Гал-інфо начальник юридичного відділу ДП НАК «Надра України» «Західукргеологія» Володимир Батько.

Нагадаємо, що суд першої інстанції відмовив у задоволені позову Михайловського. Тобто визнав, що звільнення було законним: проведеним з повним дотриманням усіх правил.

Додамо, заступник директора з геології та інвестиційної діяльності дочірнього підприємства НАК «Надра України» «Західукргеології» Ігор Михайловський був затриманий на  хабарі у своєму службовому кабінеті -    13 липня 2016 року. Кримінальне провадження правоохоронці відкрили за ч. 4 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою в особливо великому розмірі). Санкція за такий злочин  передбачала позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю  на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ