Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Армія отримає ударні турецькі дрони Bayraktar TB2

Україна підписала угоду про закупівлю для українського війська ударних турецьких дронів Bayraktar TB2. Про це у Facebook повідомив Президент України Петро Порошенко.

"Як ми і домовлялися з Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом, підписано угоду про закупівлю для українського війська ударних турецьких дронів Bayraktar TB2.

Ці новітні ударні безпілотники оперативно-тактичного рівня окрім вискотехнологічних характеристик також можуть бути доозброєні сучасним високоточним ракетним озброєнням для знищення бронетехніки, інженерних та фортифікаційних споруд, а також морських цілей.

Угода між Державною компанією "Укрспецекспорт", що входить до складу Державний концерн "Укроборонпром", та турецькою компанією Baykar Makina є частиною заходів із розширення військово-технічного співробітництва між Україною та Туреччиною. Та цілковито відповідає стратегічному курсу України до Альянсу - його стандартів та відкритого світового ринку озброєння, у який успішно інтегрується український оборонно-промисловий комплекс.

Продовжуємо переозброювати українську армію сучасними зразками, що відповідають стандартам НАТО!", - написав Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ