Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Кримінал

Аудит "Львівспецкомунтрансу" так і не відбувся

Аудит "Львівспецкомунтрансу", на якому так наполягали депутати Львівської міської ради, так і не відбувся, бо правоохоронці вилучили документи підприємства і не повертають їх. Про це сьогодні, 5 жовтня, під час засідання сесії Львівської міської ради повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

 Дискусія про аудит почалася із вимоги депутата Валерія Веремчука провести перевірку діяності АТП-1 за період 2015-2017 рр., залучивши  Держаудиторську службу. Також він вимагав у бюджеті на наступний рік закласти гроші на незалежний зовнішній аудит ЛКП. 

Він наголосив, що депутати виділяють мільйони гривень, а гроші діваються невідомо куди. Більше того, АТП-1 має борг перед "Електроном" за великогабаритні автобуси. 

 Веремчук додав, що комунальні підприємства стають "чорною дірою для бюджету" Львова.

 Своєю чергою Андрій Садовий заявив, що не має довіри до державних аудиторських служб. 

 «Там бізнес працює ідеально», - сказав Садовий. 

Також міський голова повідомив, що аудит іншого епідприємства - "Львівспецкомунтрансу" - не відбувся, бо правоохоронці не лише вилучили документи, але й копії їх не віддають. Нагадаємо, депутати хотіли знати, як були витрачені десятки мільйонів гривень, витрачені на вивіз сміття під час сміттєвої кризи. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ