Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У червні Львівспецкомунтранс зібрав 85 тонн відсортованих відходів

Минулого місяця ЛКП «Львівспецкомунтранс» зібрало зі своїх контейнерних майданчиків 84,5 тонни відсортованих відходів. Про це повідомили у ЛМР.

Їх окремими машинами відвезли на переробку і ці відходи ще принесуть користь, а не просто потраплять на полігон ТПВ. На підприємстві дякують свідомим мешканцям громади, які сортують відходи. А також закликають усіх, хто ще наразі не наважився на сортування, зробити це.

«Завдяки небайдужим мешканцям нашого міста вдалося зібрали чималу кількість відходів із контейнерів «Львівспецкомунтрансу».

Так, у червні ми зібрали вторинну сировину в кількості 84,55 тонн. Це:

1) органічні відходи – 34,98 тонни;

2) скло –  25,05 тонн;

3) пластик – 24,52 тонни.

Нагадаємо, що всі відсортовані відходи забирають спеціальні машини і відвозять на переробку. До прикладу, після заповнення контейнерів органічними відходами спеціальний автомобіль підприємства доставляє їх на міську станцію компостування, що на вул. Пластова, 13. Там працівники станції зважують контейнери та в разі потреби досортовують отримані відходи», - розповідають у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

До слова, усі контейнері майданчики ЛКП «Львівспецкомунтранс» на 100% забезпечені окремими контейнерами для органіки і пластику, і на 90% - контейнерами для скла.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ