Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Аукціон «Пташок Перемоги» зібрав 700 000 гривень на дрони

Проєкт «Пташки Перемоги» зібрав 700 тисяч гривень під час благодійного вечора/аукціону у Віллі Австрії.

Кошти скерують на закупівлю квадрокоптерів для потреб Армії. Про це розповів Ігор Дулин, волонтер, засновник ГО «Добро.Дій», співорганізатор ініціативи.

Захід відбувся 21 під егідою голови Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького та керівника Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександра Тіщенка.

«У нас було 27 оригінальних, в єдиних екземплярах, лотів на класичному аукціоні, близько 50 на тихому і більше сотні відвідувачів. Не втомлюємося дякувати великим українцям, які прийшли на благодійний вечір і вклали свої кошти та зусилля у перемогу, які без зайвих слів донатять в ЗСУ і допомагають українським бійцям нищити русню. Нам приємно, що наш аукціон став саме тим місцем, де зібралися люди доброї волі, які беруть на себе відповідальність спільно забезпечити Українську Армію такими важливими засобами, як дрони. А вони – це врятовані життя захисників і захисниць», - поділився Ігор Дулин.

З молотка пішли такі головні лоти, як: прапор України з підписом Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного, сертифікат на іменне дерево, яке висадять навпроти Оперного театру, картини відомих художників та митців Михайла Демцю і Римми Виноградової, а також найточніша копія ракетного крейсера Москва, що на острові Зміїний на пропозицію українським воякам здатися - отримав відповідь «Русский военный корабль, иди на …». 

Серед інших лотів: футбольні аксесуари найтитулованіших гравців Збірної України, одяг відомих етно-брендів, марки з автографами їхніх авторів, колекційні монети, військові сувеніри, виготовлені з ящиків від снарядів і гільз та ін.

Гостей розважали Марія Бурмака та Наталка Карпа.

Благодійний проєкт «Пташки Перемоги» від початку квітня передав 748 квадрокоптерів на передову, серед них FPV- дрони, DJI Мавіки у різних комплектаціях. Загальна мета ініціативи: 1000 залізних пташок перемоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ