Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Аваков звинуватив СБУ у співпраці з С14

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков заявив,що МВС зафіксувало співпрацю СБУ з ультраправимирадикалами з С14. Про це Аваков заявив в інтерв'ю The Бабель.

Раніше в інтерв'ю виданню Дзеркало тижня Аваков заявив, що СБУ за допомогою "справи Гандзюк" робила спроби дискредитації поліції. На прохання прокоментувати це, Аваков відповів: 

"Голова СБУ Грицак — чесний офіцер, він багато зробив для України. Але у низці випадків ми фіксуємо в СБУ незрозумілі процеси. Що я маю на увазі? Ми несподівано для себе зафіксували співпрацю Служби безпеки і ультраправих радикалів з "С14", - сказав він. 

За словами Авакова, прикриваючись правильними гаслами з вимогами розслідувати справу Гандзюк і в певній зв'язці з працівниками СБУ, С14 "реалізовувала дуже непорядні справи". 

Глава відомства, зазначив, що мова йде про мітинг 18 лютого біля МВС, де С14 вимагала, щоб ви Аваков пішов у відставку і "про схожі речі". 

"Ми фіксували автомобілі працівників СБУ, які доставляли наочну агітацію для цих "протестувальників-патріотів". Я не виключаю, втім, що це була приватна ініціатива окремих працівників СБУ. Розмова з Грицаком з цього приводу у мене була, але не всяка розмова повинна потрапляти в інтерв'ю", - зазначив Аваков. 

НВ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ