Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Аварія Л-39 у Азовському морі: літак затонув, двох пілотів шукають у воді і на суші

Ймовірне місце падіння літака - в Азовському морі у зоні Должанської коси Навчальний літак Л-39 міноборони РФ впав у Азовське море, льотчики після катапультування впали на воду.

Про це повідомляє Главком з посиланням на «Тасс».

«Літак впав в воду. Ведуться пошукові роботи, льотчиків поки не знайшли. Льотчики теж в воду впали», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ймовірне місце падіння - в Азовському морі у зоні Должанської коси.

Джерело в екстрених службах регіону заявило ЗМІ, що пошуки льотчиків ведуться на воді і на суші.

«На даний момент шукаємо двох чоловік. Пошуки ведуть в морі і на суші. Знаємо, що літак в воді, і живі вони чи ні, поки не зрозуміло. Літак під водою, орієнтовне місце розуміємо, але точного немає», - сказав співрозмовник агентства .

Він уточнив, що зараз пошук літака ведеться з катерів, водолазів поки не застосовують Напередодні стало відомо, що у Краснодарському краї Росії в четвер, 18 жовтня, впав навчальний літак Л-39 без боєкомплекту. Пошуково-рятувальна група визначила приблизну зону в акваторії Азовського моря, в якій розбився російський літак Л-39, але пошуки поки не дали ніяких результатів. Нагадаємо, під час військових навчань 16 жовтня на Вінниччині впав літак ЗСУ Су-27.  Обидва пілоти загинули. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ