Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Авіаслужба не дозволила Тарасу Тополі прилетіти до Львова на концерт пам'яті Кузьми

Лідер гурту "Антитіла" Тарас тополя не зможе виступити на концерті пам'яті Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна), який відбудеться сьогодні, 15 вересня, на "Арені Львів". Про це співак повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

"... готувалися і робили все можливе, щоб я зміг вийти на сцену і долучитися сьогодні до гурту "Скрябін". Всі, хто слідкує за Антитілами, знають, що ми перебуваємо у турі "Твоя Країна Фест", і виступ сьогодні у Мукачево був запланований і анонсований набагато раніше, ніж вечір пам‘яті Кузьми. Але ми знайшли варіант, як мені встигнути на обидва виступи - приватний гелікоптер від друзів, безкоштовно. 
До останнього намагалися вирішити проблему із дозволом на політ від авіа-служби. І зрештою так його і не отримали", - повідомив Тарас Тополя.

Причиною відмови стала темна пора доби, - приватні польоти після 19.30 заборонені.

Нагадаємо, сьогодні, 15 вересня, на стадіоні "Арена Львів" має відбутися масштабний концерт на честь лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка, який трагічно загинув у ДТП в лютому 2015 року. 

Концерт під назвою "Кузьма-50" присвячено 50-річчю артиста, який народився 17 серпня 1968 року у місті Самбір на Львівщині. 

Організатори обіцяють, що на "Арені Львів" звучатимуть відомі і маловідомі пісні гурту "Скрябін", які виконають Джамала, Тарас Чубай (гурт "Плач Єремії"), вокальна формація "Піккардійська Терція", Олександр Пономарьов, Дмитро Шуров (Pianoбой), Сергій Танчинець (гурт "Без Обмежень"), Женя Галич (гурт O.Torvald), Арсен Мірзоян, Павло Табаков, Тоня Матвієнко, Євген Толочний, Мирослав Кувалдін (гурт "TheВЙО"), TAYANNA, Сергій Кузін та Соня Сотник, Віктор Винник (гурт "Мері"), MamaRika, Ivan NAVI, LAUD, Ольга Горбачова, Марічка Яремчук, гурти Green Grey, Yurcash, "Однин в Каноє", "Лесик Сам" та інші.

Початок концерту о 19.00. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ