Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Австрійський медик вдруге подарував новітнє обладнання для львівського "Охматдиту"

Від початку війни завідувач відділу педіатрії австрійського госпіталю Бармгерціґге Брюдер доктор Ганс Петер Вагентрістл разом із сином вдруге привезли допомогу для Львівської Обласної Дитячої Клінічної Лікарні Охматдит.
фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Завдяки благодійникам з Австрії відділення реанімації новонароджених отримало 3 лампи фототерапії та  новенький електроенцефалограф, вартістю 30 тис. євро. За словами голови опікунської ради Охматдиту Андріани Мальської, дізнавшись, що  обладнання поїде до України,  виробник продав апарат втричі дешевше - за 10 тис.євро.

Також відділення медичного закладу забезпечили коштовними ліками, необхідними для виходжування немовлят.

Під час візиту гостей колектив «Охматдиту» також ініціював можливість стажування українських лікарів у клініках Австрії.

"Доктор Ганс Петер Вагентрістл дуже гарно відгукувався про наш колектив та рівень роботи у відділенні, і навіть виявив бажання, щоб їхні лікарі теж могли приїхати й подивитись на нашу роботу", - повідомила Андріана Мальська.

Вона також звернулася до благодійників з проханням допомогти придбати операційний стіл, щоб львівські хірурги могли оперувати новонароджених дітей одразу у відділенні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ