Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Авто з польськими номерами пропускатимуть на кордоні окремою смугою

В період з 16 по 21 січня 2016 року у пунктах пропуску через державний кордон для автомобільного сполучення «Рава-Руська» та «Краківець» Стартує експеримент. Протягом п’яти днів смуги руху для легкових транспортних засобів української та іноземної реєстрації будуть розмежовані. Прикордонники спостерігатимуть чи зменшаться при цьому черги, час оформлення подорожуючих, пришвидшення пропускних операцій тощо. Про це повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

У разі позитивних змін подібні новації можуть бути запровадженні на інших пунктах пропуску. Основна мета експерименту - це зменшення черг перед пунктами пропуску та створення комфортних умов для всіх учасників міжнародного руху.

Тому, Державна прикордонна служба України, ще раз звертається до усіх громадян дотримуватися усіх визначених правил перетину державного кордону, а для вивчення громадської думки подорожуючих осіб щодо доцільності розмежування смуг руху, під час проведення експерименту буде проведено її моніторинг, результати якого в обов’язковому порядку будуть враховані під час прийняття рішення щодо можливості запровадження цих заходів на постійній основі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ