Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Автобус з символікою ЄВРО-2012 вийшов на лінію у Львові

Автобус з логотипом ЄВРО-2012 та емблемою Львова як приймаючого міста від сьогодні курсує на міському пільговому маршруті №3. Тож тепер на цьому маршруті, який курсує з Рясне-2 до ТЦ «Магнус», працює уже 5 12-метрових автобусів. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Вже до 4 листопада Львів має отримати від ЛАЗу ще 6 12-метрових автобусів та 1 автобус-гармошку. Цими транспортними одиницями планують підсилити 5-й та 3-й міські соціальні маршрути. Також розглядається можливість продовжити схему руху маршруту №3.

Нагадаємо, учора ЛАЗ презентував автобуси у рамках держзамовлення для міст, які прийматимуть Євро-2012. Кожне з 4 міст матиме автобуси окремих кольорів. «Автобуси відрізняються тільки кольором. Автобуси для Донецька - бузкового кольору. Світло зелений колір – для Харкова, білий - для Києва. Львів замовив автобуси кольору морської хвилі», -зазначив генеральний директор ЛАЗу Ігор Малець.

Львів, відповідно до першого траншу, замовив 14 автобусів. Частина з них уже курсує на маршрутах №3 та №5. До ЄВРО-2012 місто придбає ще 92 автобуси та 60 тролейбусів, виробництва ЛАЗу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ