Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Автомайдан приїхав на протестний автопробіг в Одесу

Члени Автомайдану з кількох областей України приїхали в Одесу на загальний автопробіг.

Спершу вони приїхали до Приморського районного суду міста. Там кілька сотень активістів вимагали зустрічі з головою суду.

«Ми хочемо у нього запитати, коли в Приморському райсуді почнеться люстрація», - пояснили Громадському ТБ Одеси учасники акції.

 Учасники акції планують також відвідати юридичну академію та «замок Гаррі Поттера».

10 вересня лідеру Автомайдану Одеси Євгену Резвушкіну змінено міру запобіжного заходу з тримання під вартою на домашній арешт. Також лідеру Правого Сектору в Одесі Сергію Стерненку та координатору Правого Сектору в Комінтернівському районі Одеської області Руслану Демчуку змінено міру запобіжного заходу. Активісти можуть бути відпущені під заставу. Сума застави для Сергія Стерненка становить 60,9 тисяч гривень, для Руслана Демчука — 48 тисяч гривень. Голова ПС Дмитро Ярош заявив, що гроші для застави уже знайшли.

Біля третьої голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі запросив активістів на зустріч. Колона автомайданівців поїхала до облдержадміністрації.

8 вересня в Одесі правоохоронці затримали лідера місцевої організації Правий сектор Сергія Стерненка і главу одеського Автомайдану Євгена Резвушкіна.

Дмитро Ярош відреагував на затримання представників Правого сектора і закликав своїх прихильників та громадян України готуватися до акцій громадянської непокори.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ