Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Байден може вийти з президентських перегонів - ЗМІ

Президент США Джо Байден може прийняти рішення про вихід з президентської гонки вже цими вихідними. Це рішення може бути спричинене зростаючим тиском з боку лідерів Демократичної партії в Конгресі та близьких друзів президента.
Фото: Офіс Президента України

Про це з посиланням на власні джерела пише Axios.

«Декілька високопоставлених демократів приватно кажуть, що зростаючий тиск лідерів конгресу партії та близьких друзів переконає президента Байдена прийняти рішення вийти з президентської гонки вже на цих вихідних», – повідомляє видання.

У виданні відзначили, що наразі Байден перебуває на самоізоляції, оскільки в нього виявили коронавірус. А втім, він вже змирився зі зростаючим тиском, поганими результатами опитувань та необґрунтованою перевіркою, що унеможливлює продовження його кампанії, кажуть нам демократи.

Зазначається, що найвищі лідери його партії, його друзі та ключові донори вважають, що він не може перемогти, не може змінити суспільне сприйняття свого віку та гостроти та не може досягти успіху. більшості в Конгресі.

У розмові з Байденом соратники підкреслюють, що Трамп здатен легко його перемогти і після приходу до влади республіканців – вони знищать всю спадщину чинного лідера Білого дому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ