Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Березюк став недоступним для журналістів

Упродовж двох днів кореспондент «Гал-info» намагалася зв’язатися телефоном із керівником департаменту міського голови Львова Олегом Березюком, щоб дізнатися про конфлікт Львівської міської ради і газети «Ратуша». Проте увесь час телефон цієї публічної особи вимкнений.
Працівники прес-служби Львівської міської ради також не змогли зв’язатися з паном Березюком впродовж тих же двох днів, пояснюючи це тим, що він на нараді у міського голови.
Коли ж врешті вдалося додзвонитись до пана Березюка, він відмовився прокоментувати ситуацію навколо газети «Ратуша», аргументуючи тим, що, мовляв, не ознайомлений до кінця з проблемою, і порекомендував звернутися до начальника управління інформаційної політики та зовнішніх відносин ЛМР Остапа Процика.
Нагадаємо, саме від керівника департаменту міського голови Олега Березюка на адресу газети надійшов бюджет Львова на 2007 рік, із вимогою надрукувати його в наступному номері газети. Бюджет прийшов поштою, адже Інтернету в «Ратуші» на той час вже не було – повідомило одне з інформаційних агентств. Окрім того, Львівському комунальному підприємству «Газета Ратуша» представники «Львівгазу» перекрили газовий вентель, тобто відключили газ через неоплату за грудень 2006 року. За борги було відключено й Інтернет у «Ратуші». За словами головного рекдактора Миколи Савельєва, усі ці відключення сталися через те, що Львівська міська рада не профінансувала платежі газети за грудень 2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ