Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Без перепусток в комендантську годину будуть штрафувати

На Львівщині близько 4100 перепусток на комендантську годину нового взірця вже роздані та функціонують. Старі перепустки будуть дійсні до кінця 2023 року.

“Коли ми говоримо про необхідність перепусток нового взірця, це пов'язано з тим, що були факти фальшування, підробок і тому подібних речей. Перепустки були дуже прості. Тому нова форма бланку сформована дещо краще в частині способів захисту”, - зазначив керівник апарату Львівської обласної військової адміністрації Тарас Грень в ефірі телеканалу “Перший західний”  у програмі Олега Радика «GO про».

Він зазначив, що нові перепустки випускають без фотографій, але вони мають щонайменше два способи захисту. Також Тарас Грень додав, що всі перепустки підписує власноруч.

Дійсність перепусток зможуть оперативно перевірити правоохоронці в окремому телеграм-каналі, по прізвищу, імені, по батькові та паспортних даних.

Зазначимо, щоб отримати перепустку необхідно на електронну пошту Львівської обласної військової адміністрації надіслати звернення. Форма звернення розміщена на сайті ЛОВА.

Важливо!!! Заявник має підтвердити, що особи по яких він подає заяву на перепустку, перебувають в трудових відносинах з його підприємством. Відповідно при звільненні підприємство зобов'язане подати звернення про скасування виданої раніше перепустки.

Керівник апарату Львівської обласної військової адміністрації Тарас Грень також повідомив, що якщо людині потрібно на вокзал або вона йде з вокзалу під час комендантської години, перепустки не потрібно, проте необхідно показати квиток на поїзд або автобус. Тобто не потрібно переживати, що якщо поїзд від'їжджає під час комендантської години, або якщо ви прибули на вокзал вночі, то вам не потрібно чекати до кінця комендантської години на вокзалі.

Також, Тарас Грень повідомив, що за період коли почали видавати нові перепустки, жоден автопарк чи компанія таксі не звернулися з проханням видати перепустки на комендантську годину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ