Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

#БЕЗІНТЕРНЕТУ: у Львові відбудуться Дні європейської спадщини

Сьогодні, 3 вересня, у відділі управління туризму ЛМР відбулася прес-конференція щодо проведення Днів європейської спадщини у Львові. Про це повідомила кореспондентка Гал-інфо.
Фото ЛМР

Цьогоріч місто Лева вже вдев'яте вітатиме своїх гостей та мешканців на цьому заході. Проект покликаний познайомити усіх охочих з маловідомими об'єктами або з такими, що зазвичай закриті для відвідувачів.

Тема цьогорічного заходу – мистецтво і розваги львів'ян в часи #БЕЗІНТЕРНЕТУ. Програма івенту передбачає безліч цікавих екскурсій, лекцій та майстер-класів.

“Дні європейської спадщини – це гарна нагода насамперед для жителів міста пізнати Львів і людей, які його творили”, - зазначила в. о. начальника управління туризму Галина Гриник.

Директор Наукової бібліотеки ЛНУ імені Івана Франка Ігор Кметь вважає, що новітні технології формують нову філософію людини, світогляд та бачення, однак основні принципи життя творилися ще далеко до появи Інтернету. “І їх важливо знати”.

Кількість місць на більшість заходів обмежена. Рестрація триватиме до 5 вересня на сайті www.lviv.travel або за телефоном +380673733652. Інші деталі щодо дат та місць проведення заходів можна дізнатися за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ