Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Безпритульних Львова запрошують на Святвечір

Про потребуючих мешканців Львова подбають у Святвечір. Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян організовує Вечерю напередодні Різдва. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Святвечір складатиметься з традиційних для українського столу страв – це кутя, борщ, риба, тощо. У приготуванні страв нам допомагають релігійні монастирі Чину Найсвятішого Ізбавителя (редемптористи), сестри згромадження Святого Йосифа, а також отці Салезіяни. Приємно, що до організації зголосились і приватні підприємці», - розповів директор Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян о. Олег Федоренко.

«Бездомні громадяни, які перебувають у складних життєвих обставинах, особливо, потребують відчути миттєвості Різдвяного святкування та радості єднання, тому організація таких акцій є важливим елементом у соціальній реабілітації цих громадян, а долучення релігійних організацій та підприємців, якнайкраще символізують у переддень Різдва, єднання довкола потреб знедолених», - зазначила заступник начальника управління соціального захисту Наталя Кузяк.

Святвечір відбудеться 6 січня 2011 року о 18:00 год. у приміщенні Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян, що за адресою вул. Кирилівська 3а, для близько 45 осіб, котрі отримують в Центрі соціальні послуги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ