Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Безробітних яворівчан запрошують на службу за контрактом у Національну гвардію

В Яворівській районній філії Львівського обласного центру зайнятості відбувся семінар з безробітними за участі представників Іміджево-видавничого центру відділу комплектування Західного відділення Національної гвардії України.
Фото Новояворівської міської філії Львівського обласного центру зайнятості.

Про це повідомив сьогодні, 24 січня, власкор Гал-інфо з посиланням на директора Яворівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості Михайла Вигриновича.

З його слів, на зустріч прийшло чимало бажючих більше дізнатися про службу за контрактом у Нацгвардії. Розпочалося спілкування із розповіді про те, що Національна гвардія України – це військове формування з правоохоронними функціями і входить до системи Міністерства внутрішніх справ України.

«Відтак, яворівських безробітних нацгвардійці ознайомили з умовами укладання контракту, проходження служби, матеріальним забезпеченням», – зазначив Михайло Вигринович.

А за інформацією начальник відділу взаємодії з роботодавцями Новояворівської міської філії Львівського обласного центру зайнятості Лідії Замєсової, в Новояворівську відбувся міні-ярмарок вакансій щодо можливості проходження служби за контрактом у Національній гвардії України.

«Представники Західного відділення комплектування Національної гвардії України розповіли безробітним про переваги військової служби за контрактом, а саме: щодо гідного щомісячного матеріального, речового та продовольчого забезпечення, піднайму жилих приміщень, отримання безоплатної медичної допомоги у військово-медичних закладах охорони здоров’я військовослужбовцями та членами їх сімей, оздоровлення в медичних реабілітаційних центрах Національної гвардії України, безкоштовне та пільгове здобуття вищої освіти у навчальних закладах Національної гвардії України тощо», – інформує Лідія Замєсова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ