Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Безсмертний вийшов з переговорів у "мінському форматі"

Представник України в політичній підгрупі на переговорах у "Мінському форматі" Роман Безсмертний в четвер повідомив іншим сторонам, що виходить з переговорів. Про це Безсмертний розповів в інтерв’ю "Європейській правді".

"Я вирішив для себе та проінформував усіх причетних – від тих, хто бере участь у технологічному забезпеченні процесу, і до президента, – що завершую цей етап у своєму житті".

За його словами, до складу підгрупи було введено нового представника України Ольгу Айвазовську.

Очікується, що вона перебере функції, які виконував Безсмертний. "Нині все сконцентроване навколо виборів, де вона є фахівцем", - пояснив політик.

Політик також зізнався, що мав певні протиріччя з Петром Порошенком. "У нас було кілька розмов, про які я не знаю, чи вони були приємні для президента, але для мене вони були неприємними. І виходячи з аналізу ситуації, яка склалася, і підходів до розв’язання питань по Донбасу".

"На технічному рівні я мав всю необхідну інформацію... Але є прогалини в питаннях, пов’язаних зі стратегічною метою. А це впливає на тактику поведінки за столом переговорів", - розповів він про проблеми під час роботи групи.

Як відомо, Безсмертний був представником України в "політичній підгрупі" – саме він вів перемовини про умови виборів на окупованих територіях та про можливість чи неможливість внесення змін до Конституції.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ