Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Біатлоністки Львівщини посіли друге місце в естафетній гонці

Сьогодні, 1 лютого, юніорський чемпіонат України з біатлону, який відбувався на навчально-спортивній базі "Тисовець", завершився естафетною гонкою серед юніорок. Збірна Львівщини завоювала срібні медалі.
фото - пресслужба НОК

Про це інформує пресслужба Відділення НОК України у Львівській області.

Наша команда виступала в такому складі: Олена Городна, Вероніка-Рома Шевчик, Вікторія Ясенич і Юлія Городна. Дівчата допустили 6 промахів під час стрільби і це не дозволило їм вибороти "золото". Відставання від чемпіонок - сумчанок - становило 2 хв 10,3 сек. Головні конкурентки львівських біатлоністок допустили лише один промах на 8-ми вогневих рубежах. Третє місце посіли чернігівки - вони допустили також один промах.

Додамо, що 27 січня, на юніорському чемпіонаті України в індивідуальній гонці золоту і срібну медалі здобули сестри Юлія та Олена Городні. 28 січня Вероніка-Рома Шевчик виграла золоту медаль в спринтерській гонці, а 29 січня вона ж стала срібною призеркою в гонці переслідування.

Додамо, що наші спортсменки є вихованками Новояворівської дитячо-юнацької спортивної школи "Янтар" і Львівського обласного центру олімпійської підготовки з зимових видів спорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ