Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бібліотека Підбузького геріатричного пансіонату поповнилася україномовними виданнями

19 грудня голова комісії з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій Львівської обласної ради Микола Іщук відвідав Підбузький геріатричний пансіонат, який є домівкою для 157 осіб похилого віку, в тому числі внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомляє ЛОР.
Фото: ЛОР

Під час візиту Микола Іщук ознайомився з умовами проживання, побутом підопічних пансіонату, ходом ремонтно-реставраційних робіт приміщень. Також депутат передав бібліотеці закладу понад 350 книжок українською мовою, які були зібрані працівниками Львівської обласної ради спільно з Львівською обласною універсальною науковою бібліотекою. Ініціатором збору стали депутати профільної комісії з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій обласної ради.

Голова профільної комісії висловив свою вдячність всім, хто долучився до цієї ініціативи, наголосивши, що це лише один з численних кроків, спрямованих на покращення якості життя громадян області.

«У 2023 році ми спостерігаємо значні покращення в соціальній сфері Львівщини. Це не просто слова, а об'єктивна думка усіх дотичних до сфери керівників та працівників, з якими мені довелося поспілкуватися. Сподіваються, що цей позитивний тренд в соціальній сфері буде продовжуватися, забезпечуючи гідне та комфортне життя кожного мешканця Львівської області» - наголосив Микола Іщук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ