Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Біг-борди Олекси Гудими стали «жертвами» зловмисників

На біг-борди народного депутата, потенційного кандидата на міського голову Львова Олекси Гудими вчинили «напад» — у написах «Серцем з тобою, Львове» хтось замінив першу літеру «С» буквою «П», трансформувавши таким чином гасло у «Перцем з тобою, Львове».
На біг-борди народного депутата, потенційного кандидата на міського голову Львова Олекси Гудими вчинили «напад» — у написах «Серцем з тобою, Львове» хтось замінив першу літеру «С» буквою «П», трансформувавши таким чином гасло у «Перцем з тобою, Львове». Щоправда, як запевнив «Гал-info» Олекса Гудима, подібною провокацією він не переймається і навіть не збирається з’ясовувати, хто познущався над його біг-бордами.
За словами народного депутата, відновити біг-борди повинне рекламне агентство, у якого замовляли рекламні щити.
«Власники рекламного агентства мають стежити за збереженням біг-бордів на належному рівні, адже вони за це отримують гроші, немалі гроші. Я ж робити трагедії з цієї провокації не збираюся, кожен активний політик повинен бути готовий до подібних речей. Все ж таки розпочалася передвиборна кампанія і брудного піару буде ще немало. Добре, що «перець», а не щось інше, скажімо, якийсь людський орган. Проте я не розумію, що ці люди мали на увазі. У мене, наприклад, перець асоціюється з горілкою та алкогольною кампанією. Отож, чому «серцем» змінили на «перцем» – просто не уявляю», — зазначив Олекса Гудима.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ