Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Білорусь передала гуманітарну допомогу для рятувальників Львівщини

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, Республіка Білорусь передала гуманітарну допомогу для рятувальників Львівщини.
Фото: ДСНС

У зв’язку із надзвичайною ситуацією, що сталася на Львівщині, 8 липня рятувальники Республіки Білорусь передали Львівським колегам гуманітарну допомогу у вигляді аварійно-рятувального обладнання та техніки для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру, а саме надмірної кількості опадів, що випала 22-24 червня 2020 року в західних регіонах України.

Так, зокрема склад гуманітарного вантажу складається з 20 наметів "Памір-30", 2 пересувних дизельних електростанцій, 14-ти мотопомп, 50-ти костюмів індивідуального захисту, 100-та касок пожежного, 2 каркасних наметів на 30 осіб, рукавів пожежних напірних різного діаметру загальною кількістю понад півтори тисячі. Загальна маса вантажу понад 20 тонн.

Гуманітарна допомога буде передана для потреб рятувальників Львівського гарнізону та використовуватиметься для ліквідації наслідків паводків що виникли на теренах області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ