Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка

Більшість мешканців Луцька – без гарячої води

Лише мешканці району Луцького підшипникового заводу мають централізовану подачу гарячої води

Фото: Depositphotos

Майже 40 000 споживачів у Луцьку – без централізованого постачання гарячої води. Лише мешканці району Луцького підшипникового заводу мають централізовану подачу гарячої води, оскільки в них встановлений твердопаливний котел.

Про це повідомляє Суспільне.

Речник державного комунального підприємства "Луцьктепло" Антон Безносиков розповів: «В міжопалювальний період до мереж цієї котельні на ЛПЗ ми підключаємо котельню на вулиці Даньшина і ці споживачі залишаються з гарячою водою, це близько чотирьох з половиною тисяч споживачів, а решта залишаються без гарячої води, каже речник підприємства».

Всі сторони зацікавлені в тому, щоб якнайшвидше відновити централізовану подачу гарячого водопостачання, – каже Антон Безносиков. Додає: комунальники сподіваються, що це не буде довготривала історія і в проміжку кількох днів це вирішиться.

У Луцьку припинили гаряче водопостачання для усіх споживачів, які отримують послуги від газових котелень. Це пов’язано із тим, що Кабмін змінив умови укладення договорів постачальником газу та теплопостачальними організаціями. На вересень у підприємства нема чинного договору із постачальником природного газу і, відповідно, лімітів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ