Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Біля Жовкви знайшли скотомогильник - стоїть страшний сморід

1/3
Неподалік міста Жовкви (Львівська область), поблизу лісового масиву «Заруддя», а саме в ста метрах від горезвісної Жовківської філії ДП «УКРВЕТСАНЗАВОД», на території нелегального кар’єру маємо свіжий скотомогильник, який зафіксували небайдужі мешканці села Волі - Висоцької і міста Жовкви . Про це на своїй сторінці на ФБ повідомив голова комісії з питань сільського господарства, екології та раціонального використання природних ресурсів Жовківської районної ради Ігор Муравський.

«Здійснили дзвінок у поліцію, буквально за кілька хвилин прибув наряд, була складена заява і письмове пояснення, а також повідомили Державну екологічну інспекцію у Львівській області.

Очікуємо лабораторію, яка візьме забір грунту та визначить ступінь забруднення даної території. На місці захоронення продуктів тваринного походження стоїть нестерпний сморід. Площа захоронення приблизно 15 на 4 метри і завглибшки три метри. Підозрюємо, що керівництво Жовківської філії ДП «УКРВЕТСАНЗАВОД» знову взялось за старе після заборони так званого «кагатування» і контролю поступлення сировини!!!», - написав Ігор Муравський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ