Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Бійці батальйону "Львів" повернулись із зони проведення ООС

Бійці батальйону
Бійці батальйону "Львів" повернулись із зони проведення ООС
Бійці батальйону
Бійці батальйону "Львів" повернулись із зони проведення ООС
1/2
Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, бійці батальйону "Львів" та зведеного загону правоохоронців Львівщини повернулись із зони проведення ООС.

Бійці батальйону ʺЛьвівʺ та зведеного загону правоохоронців Львівщини  повернулись із зони проведення ООС 

Привітавшись з бійцями, очільник поліції Львівщини разом з присутніми вшанували пам'ять свого бойового товариша - майора поліції Руслана Растатурова, котрий під час несення служби у зоні проведення ООС важко захворів та помер у лікарні в ніч з 10 на 11 грудня. 

ʺНайважче – це відправляти вас у зону бойових дій, а найбільша радість – зустрічати вдома. Особливо хочу відзначити, що керівництво Операції об’єднаних сил відгукується про поліцейських Львівщини дуже добре, і мені приємно служити разом з вами. Необхідно пам’ятати, що це – наш вибір і служимо ми заради майбутнього – наших дітей, рідних і близькихʺ, - звернувся до правоохоронців Василь Віконський.

Також очільник поліції Львівщини вручив бійцям батальйону поліції особливого призначення ʺЛьвівʺ Головного управління Національної поліції у Львівській області та зведеного загону правоохоронців Львівщини подяки ʺза сумлінне виконання службових обов’язків із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії у зоні проведення Операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областейʺ.

Ільчишин перевірив умови несення служби правоохоронців Львівщини в зоні ООС

Нагадаємо, як писало Гал-інфо 9 грудня Бійці батальйону поліції "Львів" замінять побратимів у зоні проведення ООС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ