Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бійці батальйону ʺЛьвівʺ пройшли первинну професійну підготовку

Бійці батальйону ʺЛьвівʺ пройшли первинну професійну підготовку у тренінговому центрі поліції. Про це повідомили 4 вересня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

У Львові під час 3-місячного курсу поліцейські опанували двадцять теоретичних дисциплін, а також відпрацювали практичні навички в умовах, максимально наближених до реальних.

Десятеро бійців батальйону патрульної служби поліції особливого призначення ʺЛьвівʺ та поліцейський з роти ʺЧернігівʺ протягом курсу удосконалювали тактичну та вогневу підготовки, вправлялися у наданні домедичної допомоги, ознайомлювалися з прийомами ефективної комунікації та деескалації конфлікту. Крім того, в умовах, наближених до реальних, спецпризначенці відпрацювали навички дій в типових та екстремальних ситуаціях, затримання озброєних злочинців, освоїли тактику самозахисту. Усього поліцейські опанували понад двадцять навчальних дисциплін.

Після успішного проходження курсу бійці батальйону ʺЛьвівʺ готові приступити до виконання своїх службових обов’язків у зоні ООС.

Сьогодні, 4 вересня, начальник Управління кадрового забезпечення поліції Львівщини підполковник поліції Володимир Жданов привітав спецпризначенців із завершенням курсу первинної професійної підготовки.

ʺВи успішно пройшли навчання і, впевнений, застосуєте отримані навички у своїй професійній діяльності. Вітаю і сподіваюся, що ви й надалі постійно працюватимете над підвищенням свого професійного рівня, адже для спецпризначенця поліції це важливо не лише для несення служби, а й для збереження здоров’я і життя. Успіхів вам!ʺ, - зазначив він під час вручення довідок про успішне завершення курсу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ