Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Бізнес на мертвих: депутат хотів хабар за дозвіл поховати

На Львівщині оголосили про підозру депутатові, який отримав хабар за дозвіл на поховання. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області за матеріалами УЗЕ у Львівській області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно зі слідчим управлінням та за процесуального керівництва прокуратури області, припинили корупційний бізнес голови депутатської комісії з питань контролю за похованням однієї із сільських рад Львівщини.

Правоохоронці встановили, що зловмисник за винагороду у 12 000 гривень пообіцяв чоловіку, який звернувся до нього за допомогою, посприяти у наданні дозволу, необхідного для поховання на кладовищі, розташованому у передмісті Львова. Голова депутатської комісії був затриманий при отриманні неправомірної вигоди торік у вересні.

Прокуратура Львівської області  повідомила зловмиснику про підозру у скоєні злочину за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ