Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бізнес-школа УКУ кличе на благодійний ярмарок «Сильні разом»

19 лютого у Центрі імені Митрополита Андрея Шептицького у Львові відбудеться благодійний ярмарок «Сильні разом: 15 років LvBS», передає пресслужба ЛМР.
Фото: Центр Шептицького

У заході візьмуть участь 28 підприємців, серед яких крафтові виробники та релокований бізнес.

Відомо, що серед 28-ми підприємців на ярмарку – релокована кав’ярня з Бучі «КІІТ», виробник сиродавленої олії Divo Oliya із Запоріжжя, домашня пекарня «Кримська перепічка», релоковані бізнеси з Маріуполя та ін.

На заході гості також зможуть долучитися до інтелектуальних дискусій, взяти участь у майстеркласах із виготовлення та оздоблення свічок з натуральної вощини та String-art – мистецтво створення об'ємних зображень на дерев’яному тлі. Окрім цього, долучитися до благодійної лотереї чи послухати виступ акапельної формації «Піккардійська Терція».

«Вже 15 років ми працюємо задля розвитку та зростання бізнес-середовища, компаній та людей в Україні. За ці роки, з 2008 і до сьогодні, ми разом з українськими підприємцями та спільнотою долаємо кризи, визначаємо та використовуємо можливості, навчаємося самі й навчаємо тих, хто поділяє нашу велику місію Growing country by growing companies and people (Зростання країни через розвиток компаній та людей) та готовий працювати заради неї», – наголошує СЕО Бізнес-школи УКУ Ярина Бойчук.

Власне, благодійний ярмарок буде присвячений не тільки 15-річчю Бізнес-школи УКУ, але й вшануванню пам’яті Героя Олега Воробйова, студента програми MSc in Technology Management Бізнес-школи УКУ. Олег був учасником АТО на сході України, а на початку повномасштабного вторгнення добровольцем пішов захищати країну вдруге. 30 травня 2022 року Олег Воробйов загинув від рук російського терориста в боротьбі за свободу та незалежність нашої держави. Кошти, виручені під час благодійної події, будуть спрямовані у Стипендійний фонд імені Героя, який щорічно генеруватиме стипендію для майбутніх студентів УКУ.

Захід відбуватиметься 19 лютого з 13:00 до 20:00 год. Благодійний внесок для участі у ярмарку: від 150 грн з гостя, діти до 14 років – безплатно.

У вартість вхідного квитка входять: перебування на локації заходу, участь в інтелектуальних дискусіях, воркшопах та майстер-класах, дитячий простір, благодійний виступ музичного гурту.

Всі деталі щодо події та обов’язкова попередня реєстрація – на сайті.



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ