Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Благодійники виділили 900 тис. грн на препарати для онкохворих дітей

Як зазначають у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі, частиною візії, яка вирізняє лікарню серед інших, є організація повного забезпечення наших пацієнтів з усіх можливих джерел.
Фото: Credits

Проте, як зазначили ELEKS Inside, вартість лікування дитини від раку буває дуже різною, адже і онко – це багато різних захворювань. Комусь достатньо ліків, які купує держава, а іншим потрібні препарати вартістю десятки, а то й сотні тисяч гривень, яких немає ні у лікарні, ні в аптеках. У таких випадках допомога благодійників стає чи не єдиним шансом на продовження лікування та врешті одужання дитини.

«І нам це вдається! Бо існують такі соціально свідомі бізнеси як ELEKS Inside та системні благодійники як Таблеточки.

Вони виділили 900 тис. грн на закупівлю препарату для лікування рідкісних пухлин головного мозку для пацієнтів Клініки дитячої онкології та трансплантації кісткового мозку.

Дякуємо за можливість лікувати дітей на найвищому рівні», – зазначив очільник Клінічного центру дитячої медицини Роман Кізима.

Ці ліки допоможуть шести дітям зі складними множинними пухлинами.

«Ми прагнемо лікувати дітей на найвищому рівні, і дбаємо про повне забезпечення наших пацієнтів з усіх можливих джерел. І це вирізняє наш Центр з-поміж інших лікарень. Дякуємо усім, хто об'єднує зусилля для досягнення спільної мети – рятувати життя і дарувати надію», – додав Роман Кізима.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ