Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Благодійний фонд "Назарет" долучився до регіонального флешмобу "#НЕ_ламай_калину!"

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/2
2 грудня у реабілітаційному центрі "Назарет", який працює при Благодійному фонді "Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ", висадили саджанці калини. Про це повідомили 3 грудня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Кущі посадили в межах регіонального флешмобу "#НЕ_ламай_калину!", приуроченого до Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства".

Сьогодні стартує Всесвітня акція "16 днів проти насильства"

Захід відбувся за підтримки та участі департаменту соціального захисту населення ЛОДА.

У Львові організували соціальну акцію проти насильства

Як зазначають у департаменті соцзахисту, проведення акції саме у "Назареті" – дуже символічне, адже тут проходять реабілітацію люди, у тому числі й жінки, які є постраждалими від домашнього насильства, а також є залежними від алкоголю, наркотиків, азартних ігор. Центр став їхнім прихистком у найважчі моменти їх життя.

"Сьогодні ми висаджували саджанці калини разом із жінками та їх діточками. Калина є символом любові, щастя, добра, поваги, сім’ї, тому дуже хочеться, щоб мешканці реабілітаційного центру віднайшли сили розпочати нове життя і соціалізувалися у суспільстві", - зазначила керівник управління з питань праці та сімейної політики департаменту соціального захисту населення Уляна Дорош.

Реабілітаційний центр "Назарет" – місце, де крок за кроком людям допомагають позбутися своїх залежностей. Основи,  на яких зосереджена робота "Назарету" – довіра, допомога, молитва,  взаємопідтримка, дружба, та трудотерапія.  Підтвердженням цьому є щасливі долі колишніх мешканців центру, які наважились розпочати нове життя.

"#Не_ламай_калину!": У Дрогобичі висадили 11 дерев

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ