Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Благодійний фонд «Незламні» очолив Олександр Кобзарев

Благодійний фонд, що опікується національним реабілітаційним центром "Незламні" на базі Першого медичного об’єднання Львова, очолив Олександр Кобзарев. До цього він очолював КУ "Інститут міста".
Фото: ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР. 

«Довкола відбуваються зміни, які не оминули й нас. Наш директор відтепер очолюватиме команду БО «БФ «Незламні». Ми бажаємо натхнення та реалізації найсміливіших ідей. Дякуємо за 13 років спільної праці, лідерства і підтримки», — зазначили в КУ "Інститут міста".

Олександр Кобзарев очолював Інститут міста з 2010 року. А від початку повномасштабного вторгнення Росії, пішов служити у Збройні Сили України.

У пресслужбі зазначають, що благодійний фонд «Незламні» заснували для залучення коштів на лікування та реабілітацію військових і цивільних у Національному центрі реабілітації НЕЗЛАМНІ у Львові. Ініціатива має амбасадорів серед відомих людей по всьому світу, також її підтримали на державному рівні.

Довідка

Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) – це унікальне місце, де дорослі та діти, які постраждали від війни, отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу. Це реконструктивна хірургія, ортопедія і роботичне протезування. Постраждалим не лише встановлюють протези, тут їх виготовляють. Окрім того, у центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією постраждалих військових та цивільних. Пацієнт не шукає допомоги за кордоном чи в кількох різних закладах – він отримує її в одному центрі. Проєкт реалізується Першим медичним об’єднанням Львова та Львівською міською радою за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ