Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Богдан Гагалюк взяв участь у відкритті Львівського безпекового форуму

30 жовтня – 1 листопада у Львові відбуватиметься Lviv Security Forum 2019 - дискусійна платформа для пошуку відповіді на питання, яким має бути новий безпековий порядок в світі.

Від імені Львівської обласної ради учасників форуму привітав перший заступник голови облради Богдан Гагалюк.

Подія об'єднала близько двох сотень учасників із різних країн. Серед них — управлінці, політики, правозахисники та аналітики. Цього разу говоритимуть про трансатлантичну єдність, уроки історії, сучасні загрози та медіа як критичну інфраструктуру.

Спікерами заходу є декан коледжу вивчення безпеки та міжнародних відносин у німецькому місті Гарміш — Ендрю Міхта, заслужений професор воєнних наук Лондонського королівського коледжу Лоурен Фрідман та помічник генерального секретаря НАТО з публічної дипломатії Посол Таджан Ілдем, а ще — представник Центру аналізу європейської політики. Вже не вперше на Безпековий форум приїздить Бен Ходжес — командувач сухопутних військ НАТО у Європі з 2012 до 2014.

Ключові теми цьогорічного форуму:
Чи може Росія бути рівноправним партнером для Європи не застосовуючи силу та страх?
Яка справжня ціна російських грошей, вкладених у критичну інфраструктуру – газопроводи, медіа, демократичні інституції?
Трансатлантична єдність вперше під загрозою з часів Другої світової війни.
Країни Балто-Чорноморського регіону опиняються під загрозою та змушені шукати шляхів для підсилення власної колективної безпеки від конвенційних та неконвенційних загроз.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ