Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Богдан Мельник: «Здвиг» зіграє на престижному турнірі в Польщі

Президент футзального клубу «Здвиг» Богдан Мельник в екслюзивному інтерв’ю прес-службі Асоціації футзалу Львівщини розповів про зміни в команді, нових партнерів та участь команди у престижному турнірі у польському Жешуві.

Богдане, ще перед початком сезону у Гранд-лізі «Здвиг» та ГО «Здорове місто» провели цікавий одноденний турнір з нагоди 100-річчя ЗУНР, який обіцяє стати традиційним.

Так. Перш за все, дякую усім командам, які відгукнулися взяти у ньому участь, а також чемпіону літнього сезону Гранд-ліги Львова «Галицькій Здобі». В цей період команді виповнювалося 3 роки. Приємно те, що ми нагородили почесною грамотою Івана Андрійовича Сила – Заслуженого журналіста України, викладача ЛНУ імені Івана Франка, який і придумав назву для нашої команди. Щодо самого турніру, то, вважаю, він вдався, оскільки ми, як організатори, отримали чимало позитивних відгуків.

Чи стане турнір до 100-річчя ЗУНР традиційним?

Не хочу наразі нічого обіцяти, але докладемо до цього максимум зусиль.

«Здвиг» невдало стартував у чемпіонаті Гранд-ліги Львова, зазнавши трьох поразок поспіль.

Будемо робити висновки. На жаль, на останній матч проти «Фуджікури» нам не вдалося зібрати найсильніший склад. Також відчуваєтья, що після доволі таки вдалого виступу на Кубку Львівщини, «Здвиг» має певний ігровий спад. Втім, це аж ніяк не применшує заслуг «Фуджікури» у перемозі. Після літнього чемпіонату ми дещо змінили склад. За «Здвиг» тепер виступатимуть Тарас Мацик, Олесь Великий, Микола Воронський, Богдан Вента та інші гравці. Сподіваюся, вони, а також інші гравці, нам допоможуть виступити достойно у чемпіонаті Гранд-ліги. Знаю, що були пропозиції у інших наших гравців виступати за інші колективи, проте вони відмовилися і це мене дуже радує.

Минулого року «Здвиг» брав участь у Кубку України, однак цього року відмовився від участі.

У нас з хлопцями була домовленість: якщо вони виграють влітку ту лігу, у якій ми беремо участь, тоді і граємо у Кубку України. З цим завданням ми не впоралися, а відтак про Кубок України нам як мінімум на рік довелося забути.

Цього року «Здвиг» візьме участь у престижному міжнародному турнірі з футзалу у польському Жешуві.

Так. Міжнародний турнір, участь у якому візьмуть 32 команди, відбудеться у Жешуві з 14 по 16 грудня. Повірте, ми їдемо до Польщі не відбувати номер, а перемагати. Олімпійський принцип – це не про нашу команду. Ми будемо єдиними представниками України на цьому турнірі за 11 років його проведення.

Знаю, що цього року у «Здвигу» побільшало і партнерів.

Так. Ми намагаємо застосоувати своє власне бачення розвитку клубу, у нас є модель в напрямку якої і розбудовуємо його. Зараз нашими партнерами вже є будівельна корпорація «Ріел», мережа кав’ярень «Mollis», бренд чоловічої білизни «Cavalier», ГО «Здорове місто», бренд спортивного екіпірування  «К сектор», медичний центр фізичної терапії та медицини «Innovo», модний дім «Nacho» , кондитерська «Maya bakery « та автошкола «Easy drive». Цього року ми також започаткували конкурс на сторінці «Здвигу» у соцмережі facebook. Ті вболівальники, які вгадуватимуть рахунки матчів «Здвигу» у Гранд-лізі Львова, отримуватимуть подарунки від партнерів нашого клубу.

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ