Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Боєць батальйону "Львів" виконає "Комплекс Мерфі" на честь загиблих воїнів

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, у Львові вшанують пам'ять загиблих бійців батальйону "Львів" та усіх воїнів, які поклали свої життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України.
Зореслав Каїнський

25 травня боєць батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Львів" Головного управління Національної поліції у Львівській області Зореслав Каїнський (відомий як "хлопчик у броніку", який встановив рекорд з бігу у бронежилеті на дистанцію у 21 км)  виконає так званий "Комплекс Мерфі", який складається з таких вправ: 1,6 кілометрів бігу, 100 підтягувань, 200 відтискань від землі, 300 присідань та знов 1,6 кілометрів бігу. Всі вправи виконуються  у бронежилеті (вага – 7 кілограмів) та протягом години. У всьому світі "Комплекс Мерфі" виконують щороку 25 травня в пам'ять воїнів, які загинули в боях.

Взявши участь у #TheMurphChallenge2020, Зореслав Каїнський вшанує не лише пам'ять про шістьох бійців батальйону "Львів", але й пам'ять про усіх воїнів, які поклали свої життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України.

Довідка: "Комплекс Мерфі" - комплекс фізичних вправ, який впровадив лейтенант військово-морських сил США Майкл Мерфі (загинув у 2005 році в Афганістані у віці 29 років).

Місце проведення: стадіон за адресою – м.Львів, вулиця Янева, 10,
Початок о 9.30

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ