Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Bonneville Speed Week 2021: мотоцикл Dnepr Electric вже відбув до США

Сьогодні, 2 серпня, український електричний мотоцикл Dnepr Electric відправили до Америки на фестиваль швидкості Bonneville Speed Week 2021, де Україна буде пробувати встановити новий рекорд.

Змагання швидкості цього року будуть відбуватися з 28 серпня по 2 вересня та проходити у Бонневіллі - висохлому солоному озері площею 260 км², який знаходиться на північному заході штату Юта, США. Він є одним з найпопулярніших місць у світі для випробування швидкості, адже там присутні фантастичні краєвиди та ідеальні умови для перегонів. Туди з цілого світу приїжджають дуже мотивовані люди, які кермують хот-родами, родстерами, модифікованими швидкісними авто, мотоциклами, авторакетами та, навіть, дизельними вантажівками, щоби "перемогти сіль" просто для того, щоб їхнє ім'я було додано до переліку рекордсменів. 

Фото: KMAMK Team на Bonneville

Представником від України став дворазовий майстер спорту СРСР, майстер спорту України, чемпіон України з кільцевих перегонів Сергій Малик. Саме він під час 70-го ювілейного тижня швидкості #Bonneville Speed Week у 2018 році встановив ще один рекорд на спеціально підготовленому електричному мотоциклі Dnepr Electric, досягнувши швидкості 103,995 миль на годину (167,36 км /год).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ