Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині нетверезий мотоцикліст врізався в огорожу: він і пасажир у лікарні

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
1/2
На Золочівщині поліцейські затримали нетверезого водія, який вчинив ДТП, у якій травмовані дві людини. Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 липня, близько 11.30, у селі Корсів Золочівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мотоцикла «Lifan CCR 150», 30-річний мешканець одного з сіл району, не впорався з керуванням і в’їхав у дерев’яну огорожу.

Внаслідок ДТП водій мотоцикла та його пасажир, 26-річний житель Золочівського району, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Встановлено, що водій мотоцикла керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом слідчі відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Поліцейські встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ