Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Боротьба з корупцією необхідна для ефективного відновлення України – Посол США

Боротьба з корупцією необхідна для ефективного відновлення України – Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Бріджит Брінк.

Для майбутнього відновлення країни важливою є боротьба з корупцією. Адже інвестори хочуть бачити Україну, як партнера з сильною демократією та верховенством права. Про це зазначила Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Бріджит Брінк під час зустрічі з Директором НАБУ Семеном Кривоносом.

«Після початку повномасштабного вторгнення ми суттєво покращили результати, що доводить нашу ефективність, але відчуваємо сильне навантаження через кількість кримінальних справ», – зазначив Директор. Він також розповів про шляхи покращення ефективності роботи команди: збільшення штату працівників, створення експертної установи та запровадження автономного прослуховування.

Семен Кривонос та Бріджит Брінк дійшли згоди, що без подолання корупції успішний розвиток країни неможливий. «Для майбутнього країни поряд з боротьбою на полі бою важлива і боротьба з корупцією. Адже інвестори хочуть бачити Україну, як партнера з сильною демократією та верховенством права», – зазначила Бріджит Брінк.

На закінчення зустрічі Директор подякував Бріджит Брінк за стійку підтримку антикорупційних зусиль країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ